Audition “Komedie i Mørket”

Udsat til teatret åbner igen.

Handling
Den unge kunstner, Brindsley Miller får endelig besøg af den berømte kunstsamler, Mrs. Bamberger, som skal vurdere hans kunst.
Kæresten Carol Melkett hjælper ham derfor med at gøre hjemmet mere elegant ved hjælp af “lånte” møbler fra naboen, Harold Gorringe, som ikke er hjemme. Carol har samtidig inviteret sin far, Oberst Melkett, der skal godkende Brindsley som svigersøn. Alt tegner til at blive en perfekt dag.

Men lige før det store møde, går strømmen i hele huset, Harold kommer alt for tidligt hjem,  og Brindsleys tidligere kæreste kommer forbi og så kan alt ske i mørket. Og det gør det.

Vi søger skuespillere til følgende roller:

Brindsley Miller: En ung billedhugger, sidst i 20’erne. Intelligent og tiltalende, men nervøs og usikker på sig selv.

Carol Melkett: Brindsleys forlovede. En ung, forkælet dame. Meget yndig og meget fjollet. Hendes stemme er kælen og dialekten tydeligt overklasse.

Miss Furnival: En midelaldrende pebermø. Sippet og dannet. Hendes bevægelser, gestus og mimik er den hæmmede middelklasse-pebermøs lige indtil spiritusen løser op for hende.

Oberst Melkett: Carols imposante far. Barsk og gøende, dog med pludselige anfald af rolig stemmeføring, hvilket antyder en dyb, alarmerende usikkerhed. Det er ikke kun mørket, der giver han øjne et udtryk af opspærret mistænksomhed.

Harrold Gorringe: Den homoseksuelle ejer af en antikvitetsforretning. Brindsleys nabo. Harrold kommer fra Nordengland. Hans venskaber er højest besiddende og betingede – før eller siden vil der blive forlangt betaling. Specialist i følelsesmæssig afpresning. Han bliver hysterisk når noget går ham imod eller når han bliver afvist. Han er adskillige år ældre end Brindsley.

Schuppanzigh: En midelaldrende, tysk flygtning. Buttet, kultiveret og overstrømmende. Han er en fuldstændig lykkelig mand, glad for at være i England, selv når det betyder at han er heltidsansat ved London Elektricitets Selskab.

Clea: Brindsleys tidligere elskerinde. Sidst i 20’erne. Hun ser godt ud. Hun er lidenskabelig, veloplagt og skælmsk. Hun kan ikke modstå at etablere dramatiske situationer i mørket, når chancen byder sig.

Bamberger: En ældre milionær, kunstsamler og som sådan – let genkendelig.

PRAKTISK INFO
Stykket er en genopsætning i forbindelse med foreningens  50 års jubilæum.

Instruktion af Lisbet Lautrup Knudsen.
Produktionsleder Nanna Maj Johansen.

Der øves mandage og onsdage fra kl. 19 – 22 samt enkelte weekender. Specifik øveplan udleveres til auditionen.
Der øves hver dag fra d. 18. – 27. maj
Premiere 28. maj
Spilledatoer 29., 30. maj, samt 5. 6., 12., 13., 14., 19., 20., og 21. juni.

Forberedelse til audition
Til auditionen skal der ikke foreberedes tekst eller sang, men der forventes, at man er åben for at improvisere med instruktion sammen med Lisbeth Lautrup Knudsen.

Auditiondatoer
Offentliggøres så snart teatret åbner

Audition foregår på Rosenteatret, Teatertorvet 1, 8000 Aarhus C.

Hvis du er interesseret i at komme til audition,
så send en mail til info@rosenteatret.dk  og skriv “Komedie i Mørket” i emnefeltet.

Skriv gerne lidt om dig selv og om du har ønsker til tidspunkt for audition.

Obs.:Det kræver medlemsskab af Rosenteatret for at deltage i produktionen. Produktionsmedlemsskab er 100 kr.
Deltagelse i audition er gratis.

Med Venlig Hilsen
Nanna Maj Johansen,
Produktionsleder.

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *