• Audition til Bamse Cabaret

  Tidspunkt
  7. Maj fra kl 11

  Sted
  Rosenteatret, Teatertorvet 1, 8000 Aarhus C

  Om forestillingen
  Vil du danse med mig eller vide, hvorfor Louise går til bal? Rosenteatret søger skuespillere til en sjov og hyggelig opsætning af “Mig og Mine Venner – En Bamsecabaret” og vi håber, at du vil være med til festen! Historien udspiller sig i Sigfreds Pølsevogn i Viby, hvor den nye ejer, Bente, får besøg af nye og gamle venner, som ofte gerne synger en sang eller to.

  Hvem kan søge?
  Vi søger mænd og kvinder (17 +), som elsker at stå på scenen, som kan synge og som vil spille med i en sjov og hyggelig forestilling!

  Det med småt
  For at spille med i forestillingen skal man være medlem af Rosenteatret – Foreningsmedlem 300 kr årligt Produktionsmedlem 100 kr

  Tidsplan
  Læseprøve mandag d. 16. Maj.
  Øvedage tirsdage og torsdage i juni og august plus lørdag d 11. og søndag d. 19 juni.
  Opløb fra 15. August – premiere 25. August

  Sådan tilmelder du dig
  Tilmelding til missblingbling@live.dk. Tilmelding senest tirsdag d. 3/5. Skriv alder, erfaring, sangvalg og fortæl os en hemmelighed!
  Ved spørgsmål vedr. audition – kontakt Nanna på 21826381. Forebered en kort tekst og en af følgende sange – vores dygtige kapelmester sidder klar ved klaveret

  Jeg elsker når unger leger
  I en lille båd der gynger
  Det er bare mig
  Jeg elsker kun dig

  Vi glæder os meget til at høre fra dig, og håber at se dig til audition

  Det kreative hold
  Lisbet Lautrup – Instruktør
  Nanna Maj Johansen – Instruktørassistent
  Bjørn Fogsgaard – Produktionsleder
  Emil Holmgren – Kapelmester

 • Aarhus Festugerevy aflyser!- IKKE!

  Endnu en gang har bliver det en festuge uden festugerevyen. Man kan næsten sige at vi har jubilæum i ikke at holde festugerevy – i festugen. For tredje år i træk må vi desværre undvære revyen i den officielle festuge.
  I år er det faktisk stadig Corona som vi giver skylden. For vi har ikke kunne mødes før i maj måned. Desværre plejer en revy at blive startet op i november året før. Og så afholder man audition i starten af foråret.

  Og sidste år aflyste Aarhus festugen i sidste øjeblik. Hvilket betød at selvom vi havde knoklet og sørget for alle foranstaltninger, så kunne vi ikke andet end følge trop og lukke ned. 8 mdrs. arbejde spildt! Men heldigvis havde vi et stærkt hold som VILLE lave revy. Og Juleudgaven af festugerevyen kom med endnu mere møje og besvær til verden i december!

  Da nedlukningen trak ud, så måtte vi se i øjnene at chancerne for at lave en traditionel revy var ganske ganske små.
  Men som Vorherre sagde: Lad der blive revy! – og lys! Så vi kan se hvad der sker på scenen!
  Så vi har selvfølgelig fundet et kreativt hold som er klar til at tage kampen op igen i år – til endnu et jubilæum! Nemlig den ANDEN jule-festugerevy.

  Og bare rolig. Fra næste år så skal der en verdensomspændende pandemi til at flytte festugerevyen fra sin faste plads. Hvor end den efterhånden må være!

  Festugerevyen 2021 får premiere i december. Datoer og link til billetsalg følger her på siden.