Tilmeld dig Nyhedsbrevet TeaterTorvet!

For år tilbage blev den lille passage der går ved indgangen til Rosenteatrets teatersal officielt døbt Teatertorvet. Rosenteatret har derfor to adresser: Rosensgade 24 (som vi er opkaldt efter) og Teatertorvet 1, som er opkaldt efter os!

Derfor er det oplagt at kalde vores nyhedsbrev for Teatertorvet!
Et torv er hvor man samles, hvor der både sælges og købes, man mødes på tværs og offentliggør vidt og bredt!

Teatertorvet!
er derfor Amatørscenens Rosenteatrets nyhedsbrev for medlemmer, publikum, samarbejdspartnere og teaterinteresserede. Her får du nyheder om auditions, forestillinger, arrangementer, nyheder om foreningen og alt hvad der sker af stort og småt på adressen.

Skriv dig op nedenfor og følg med!

Skriv mig op til nyhedsbrevet TeaterTorvet!

JA! Fortæl mig alt om hvad der foregår bag dørene på Teatertorvet 1! Jeg er interesseret i alt fra nye forestillinger, "sidste chance" billetter, konkurrencer, auditions, medlemsskab, sangaften, medlemsmøder, Generalforsamlinger og alt det andet!

Ja, jeg vil stadig gerne tilmelde mig og modtaget nyhedsbrevet TeaterTorvet! fra og med i dag. Jeg ved at Rosenteatret opbevarer mine data på denne side, indtil jeg beder om at annullere min tilmelding. Dette gøres ved at sende en mail til info@rosenteatret.dk. Efter at have fået bekræftet annulleringen kan der gå op til 30 dage, førend alle data er slettet af systemet.