FESTUGEN på Rosenteatret: En Uforglemmelig Uge Fyldt med Verdensklasse Underholdning!

Aarhus – Sommeren er over os, og Rosenteatret er stolt af at præsentere en uge fyldt med enestående underholdning under FESTUGEN. Uanset om du er til improviseret komedie, musikalske hyldester eller udfordrende cabaret, er der noget for enhver smag.

Her er en oversigt over de spændende begivenheder, du kan se frem til:

Mandag d. 28. august kl. 20.00 – Improgruppen Happy Hour Gå ikke glip af en aften med non-stop latter, når Happy Hour Improgruppen indtager scenen med deres bedste improviserede komedie. Forvent uventede twists, latterbrøl og en uforglemmelig aften fuld af sjov og latter. Billetter og yderligere oplysninger: https://fb.me/e/19kzgN6NJ

Tirsdag d. 29. august kl. 19.00 – Amy Winehouse Tribute Oplev en hjertevarmende hyldest til den ikoniske sangerinde Amy Winehouse. Lad dig fortrylle af musik og sang, der genopliver legendariske øjeblikke fra Amys karriere. En aften med følelser og mindeværdige toner venter på dig. Billetter og yderligere oplysninger: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ggr81919va…

Torsdag d. 31. august kl. 19.00 – The Tarantino Twist Show Gør dig klar til en unik musik- og underholdningsoplevelse inspireret af Quentin Tarantinos filmunivers. Selvom denne forestilling desværre er udsolgt, kan du holde øje med Rosenteatrets sociale medier for at få besked om fremtidige optrædener: https://www.facebook.com/tarantinotwistshow

Fredag d. 1. september kl. 19.30 – Cabaret Hystera af Va Va Voom Træd ind i en verden af dristig og tankevækkende cabaret med Cabaret Hystera. Va Va Voom tager dig med på en rejse gennem det mørke og forbudte i sindet og udfordrer konventionerne. En aften med spænding og introspektion venter på dig. Billetter og yderligere oplysninger: https://www.facebook.com/events/s/cabaret-hystera-by-va-va-voom/270310535665363/

Rosenteatret inviterer hele lokalsamfundet til at deltage i denne uforglemmelige uge med spændende arrangementer. Billetter kan købes gennem de angivne links, så sørg for at reservere din plads i tide.

For yderligere oplysninger, interviewanmodninger eller presseakkreditering, bedes medierne kontakte:

Arrangementsansvarlig
Mark Schedler
info@rosenteatret.dk

Lad os sammen skabe uforglemmelige kulturelle øjeblikke under FESTUGEN på Rosenteatret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *