Her på siden er der opslag vedrørende auditions og eftersøgning af backstage-folk, kreative produktionshold mm.

I løbet af året har vi imellem 8 egenproducerede forestillinger.

Til udvalgte af disse holder vi audition som bliver slået op her på siden.


 

FESTHUEN-REVYEN 2021 søger dig!

Skal du deltage i Århus Festuges måske ældste indslag ? Troede du også at Århus Festuge foregik i august og ikke december? Kender du overhovedet Århus Festuge?!

Kan du svare ja eller måske til et eller flere af ovenstående spørgsmål så er det måske dig vi leder efter! … Det er også okay hvis du svarer nej.

Århus Festugerevy indbyder til audition! Vi søger morsomme talenter, nye som tykke, tynde som unge, til at stå på scenen og være morsomme som aldrig før. Så er du en parodist i en sådan grad at du ikke er til at kende eller tilbringer du så lang tid på en tømmerflåde at du ikke kan synke (fordi du har halsbetændelse) så er det lige præcis dig vi gerne vil se.

Revyen spiller i år december, langt fra Festugen, for at sikre sig mod coronarestriktioner, og har øveperiode fra september.

Audition foregår
Rosenteatret på Teatertorvet i Århus

d. 11. og 12. September fra 10 til 16.

Tilmelding foregår på mail til revy@rosenteatret.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og vedhæft et tidssvarende, neutralt, billede. Så vender vi tilbage med en auditiontid.

Til audition bedes du forberede:

 1. En monolog, vittighed eller lille fortælling . Maks 3 minutter.
 2. En af følgende sange:
  1. En er for lille: (mindst to vers og et omkvæd) https://youtu.be/WDBFwtytdWY
  2. Jo jo gøgleri er en nobel kunst (fuld tekst og melodi): (mindst to vers) https://www.morsomme-sange.dk/text/goglervise.htm
  3. Cruella de Ville: (hele sangen – du vælger selv om det skal være dansk eller engelsk) https://youtu.be/quSKBCJP4YU
  4. I wanna be like you: (mindst to vers og omkvæd – du vælger selv om det skal være dansk eller engelsk) https://youtu.be/9JDzlhW3XTM

Link til noder: https://drive.google.com/drive/folders/1SmYNtnZ7atnCq6hUPL1QjMZPiyKldinK?usp=sharing

 1. Eller en helt anden! Vælger du en sang som ikke står på listen bedes du sende noder til denne, i den ønskede toneart, senest en uge før audition til revy@rosenteatret.dk
 2. Et eller andet særligt! Kan du jodle, lave korttricks, stå på hænder eller andet som du bare må og skal vise os så gør det!

Vi ser frem til at se dig til en hyggelig audtiondag og en brandhyggelig revy!

OBS: Rosenteatret er et foreningsteater og deltagelse i Festugerevyen fordrer medlemskab af foreningen. Læs mere på https://www.rosenteatret.dk/medlemskab/  – medvirken er ulønnet.