Medlemskab

Bliv en del af fællesskabet

Hvis du ønsker at blive medlem og deltage i fællesskabet, så udfyld blanketten nederst på siden.

Den årlige kontingent er 300 kr.
Hvorfor medlemskab?
Som medlem af Rosenteatret, har du mulighed for at være en del af foreningens fællesskab og deltage i mange foreskelligeartede arrangementer og teaterstykker. Du har desuden mulighed for at deltage i bestyrelses- og foreningsarbejdet, samt naturligvis at lade din stemme blive hørt i dagligdagen, såvel som på den årlige generalforsamling. Du får med andre ord indflydelse på teatrets retning og de muligheder du ønsker at have på teatret.

Du har også mulighed for at sætte din egen forestilling op på teatret, midt i Århus og søge økonomisk støtte til dette.
Du får desuden gratis adgang til alle forestillinger på teatret, og invitationer til forestillinger hos vores samarbejdspartnere rundt i landet. Foreningens medlemmer får desuden adgang til auditions på udvalgte teaterstykker, før disse bliver offentliggjorte. I vores bar har desuden særlige medlemspriser.

Indmeldelsesskema

Rosenteatret er et levende teater. Derfor vil vi gerne have dig med! Udfyld nedenstående formular og indsend kontingentet via mobilepay eller swipp.  Nummeret finder du nederst på siden.

BEMÆRK: Du er først medlem, når betaling samt indmeldelsesblanket er registreret hos bestyrelsen, og du har fået besked herom.

Medlemskab

Elektronisk indmeldelse i Amatørteatret Rosenteatret, Århus. OBS! Denne blanket er kun gyldig, ved samtidig betaling af kontingent og efterfølgende bekræftelse af medlemskabet fra foreningens bestyrelse.