Find os her!

Vi ligger i hjertet af Århus.

Billetbestilling

Bestil din billet her.

OBS!

På teatret tager vi kun imod betaling via mobilepay

Rosenteatret er drevet af frivillige

Alt fra skuespillere, teknikere, PR, instruktører, musikere, barpersonale mm. er alle medlem.

Vi bruger rigtig meget af vores fritid, ikke kun med at lave teater for publikum, men også forny, vedligeholde og drive vores lille teater. Vil du være med?

 som DU er inviteret med til!

  Her er lidt af hvad vi byder på i 2018/2019

Experimentum 2019

Experimentum er vores bud på en miniteaterfestival som startede for få år siden. Små ti minuttersforestillinger, performances, dans, lyrik og alt imellem himmel og jord er på scenen, når vi byder nye og gamle kræfter til at bidrage til vores interne festival. Her kan man afprøve sig selv som skuespiller, instruktør, forfatter, stand-upper, danser, sanger, tekniker og alt andet – i trygge rammer, hvor alt er tilladt og hvor ligesindende findes og samarbejdspartnere mødes.

Juleforestilling 2018

I de sidste mange år har vi genoplivet en gammel tradition på teatret, nemlig et årligt julestykke for børn. Vi har spillet Jul på Slottet, lavet Juleimpro for børn, og i år spiller vi den selvskrevne forestilling Juleudstillingen.

Festugerevyen 2019

Siden 1973 har Rosenteatret hvert år lavet en revy i Århus Festuge. Igennem årene har mange talenter fundet vej til vores auditions og scenen, og mange etablerede tekstforfattere har leveret nyskrrevne og aktuelle tekster. De sidste mange år har revyen haft en revival og publikumstallet såvel som ansøgere til auditions har været støt stigende. Selv anmeldelsernes stjerner er vokset støt, så man kan roligt sige at Festugerevyen trives på Rosenteatret. 

Musicalen Cabaret 2019

i november 2019 har vi fornøjelsen af at byde ind til en intimteaterforestilling af de helt store, når vi spiller musicalen Cabaret. De af jer som kender Rosenteatrets lokaler ved allerede nu, at denne udgave af musicalen bliver noget ganske særligt og intimt, og følelsen af at sidde i KitkatClubs lokaler giver ny mening til totalteater-genren. Vi håber i vil tage vel imod en forestilling som vi alle kender, men i et nyt format som kravler helt under huden.

Samarbejdspartner

STAND-UP på Rosenteatret

Vi har indgået et samarbejde med en række stand-upkomikere fra det Århusianske miljø, som i løbet af året kommer og laver shows på vores lille teater scene. En person, en mikrofon og et veloplagt publikum. Glæd dig!

Phillip Devantier

www.phillipdevantier.dk/

Klubaften

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Klubaften

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Klubaften

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Samarbejdspartner

Salsa på Rosenteatret

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

CAMERA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

MUSIC CENTER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

MESSAGES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

CHANNELS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Vision for 2019 –

Foreningen har eksisteret siden 1970 og har vi siden 1975 haft lokaler i baghuset til Rosensgade 24. Igennem årene har der været mange forskellige mennesker igennem lokalerne, både som publikum og som medlem. Vi har haft alt fra børneteater til drama, fra jazzmusik og stand-up, fra performance til lystspil. Her har altid været plads til alle aldersgrupper både på og foran scenen. 


Vores vision er at fortsætte med at udvikle os  selv og de rammer vi har. Første trin til dette har vi allerede lavet med en nye medlemsformer, en ny medlemside og en ny sceneopbygning. Dette arbejde fortsætter vi ved at kigge efter flere samarbejdspartnere og sponsorer – som kan hjælpe os med at udvikle vores produktioner og vores rammer, teatret og foreningen og i sidste ende – det enkelte medlem. Altsammen til gavn for vores publikummers oplevelser på teatrets scene.

Join us! It will only take a minute

Teatrets bestyrelse

I foreningen har vi valgt at have en aktiv bestyrelse. En aktiv bestyrelse er en aktiv forening. Alle bestyrelsesmedlemmer er formand for et udvalg, som står for driften og udviklingen af et område af teatret.

Kenn

Formand

Nanna

Næstformand &  Barudvalg

Benjamin

Kasserer og Økonomiudvalg

Torben

Husudvalg

Stefan

Produktionsudvalg

Anders

PRudvalg

Tore

Repertoireudvalg

Didde

Suppleant