Aarhus Festugerevy aflyser!- IKKE!

Endnu en gang har bliver det en festuge uden festugerevyen. Man kan næsten sige at vi har jubilæum i ikke at holde festugerevy – i festugen. For tredje år i træk må vi desværre undvære revyen i den officielle festuge.
I år er det faktisk stadig Corona som vi giver skylden. For vi har ikke kunne mødes før i maj måned. Desværre plejer en revy at blive startet op i november året før. Og så afholder man audition i starten af foråret.

Og sidste år aflyste Aarhus festugen i sidste øjeblik. Hvilket betød at selvom vi havde knoklet og sørget for alle foranstaltninger, så kunne vi ikke andet end følge trop og lukke ned. 8 mdrs. arbejde spildt! Men heldigvis havde vi et stærkt hold som VILLE lave revy. Og Juleudgaven af festugerevyen kom med endnu mere møje og besvær til verden i december!

Da nedlukningen trak ud, så måtte vi se i øjnene at chancerne for at lave en traditionel revy var ganske ganske små.
Men som Vorherre sagde: Lad der blive revy! – og lys! Så vi kan se hvad der sker på scenen!
Så vi har selvfølgelig fundet et kreativt hold som er klar til at tage kampen op igen i år – til endnu et jubilæum! Nemlig den ANDEN jule-festugerevy.

Og bare rolig. Fra næste år så skal der en verdensomspændende pandemi til at flytte festugerevyen fra sin faste plads. Hvor end den efterhånden må være!

Festugerevyen 2021 får premiere i december. Datoer og link til billetsalg følger her på siden.