Vi åbner igen!

Det har været en meget, MEGET lang vinter. Faktisk har vi holdt lukket siden december og er som noget af det sidste i regeringens genåbningsplan.

Men nu er der lys for enden af tunne…tunel..regnbuen! d. 21. maj må vi officielt åbne igen. Desværre ved vi endnu ikke til hvilke restriktioner. Hvor mange må vi være samlet i lokalerne og hvor stor afstand skal der være= Skal vi tjekke coronapas på gæster og medlemmer?

Der er mange spørgsmål, og svarene kommer som regel først et par dage efter at vi må åbne. Derefter skal vores bestyrelse gå rundt og måle op og sætte skilte op og indkøbe udstyr mm. så alle kan færdes på teatret i trygge rammer.

Men vi glæder os! Og det er altså lige om lidt at vi får lov at leve igen!

Vi ses!

Write a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *