JULEN 2023: KNAS I GAVEMASKINEN

Kom i julestemning når Rosenteatret genopsætter den hjertevarme juleforestilling: “KNAS I GAVEMASKINEN”

Rosenteatret er ellevilde af begejstring over at præsentere årets fortryllende juleforestilling: “KNAS I GAVEMASKINEN.” Dette hjertevarme og humorfyldte stykke tager publikum med på en uforglemmelig rejse ind i en juleverden fyldt med latter, musik og en smule pebernøds-situation!

“KNAS I GAVEMASKINEN” tager os med ind i en verden af julemagi, hvor den uerfarne nisse, Birk, får mere på sin tallerken, end han kan håndtere, da gavemaskinen pludselig bryder sammen. Med et løfte til selveste julemanden må Birk redde julen ved at reparere maskinen, alt imens han undgår den opmærksomme bæver, Bisse. Forestillingen er en hyldest til venskab, mod og glæden ved julen.

Publikum i alle aldre vil blive taget med på en rørende og munter rejse, når “KNAS I GAVEMASKINEN” byder på en skøn blanding af humor, sang og musik. Denne forestilling er den perfekte mulighed for familier, venner og alle elskere af julestemning til at samles og nyde en tid i teaterets magiske univers.

KØB BILLET
OBS! Billetter til forestilling d. 16. er desværre udsolgte.

Rosenteatret er dedikeret til at skabe mindeværdige teateroplevelser for hele familien. “KNAS I GAVEMASKINEN” er ingen undtagelse og byder på en hjertevarm historie, der vil forny din kærlighed til julen.

For mere information, interviewforespørgsler eller presseakkreditering, bedes medierne kontakte:

Kontaktperson: Mark Schedler
Stilling: Produktionsleder
Email: info@rosenteatret.dk