Stor tak til Middelfart Sparekasse.

Det er svært at renovere, når man jubler og har hænderne oppe over hovedet. Ikke desto mindre er det det, som foreningens medlemmer nu skal i gang med.

Foreningen er under Aarhus Kommune og som andre foreninger får vi dækket udgifter som el, vand og varme. Men derfor tænker vi alle på at have samfundssind og skrue ned for el og varmeforbruget. Vi har allerede indført de første procedurer for at der ikke står hvidevare og kører i de tidsrum vi ikke er på teatret.
Men det er alt sammen en dråbe i havet, når først teaterlamper og projektører som er over 30 år gammel sættes i stikket. Her taler vi 1000, måske 2000 kwh per lampe. Det giver en dårlig smag i munden at tænde lamper med et forbrug som de fleste familier ikke har råd til i disse tider.
Vi har tidligere eksperimenteret med LED-lamper, men desværre er det en dårlig kombi med vores nuværende anlæg. Lamper tænder pludseligt eller står og blinker, når det ikke skal være tændt. Vi har længe trængt til en opdatering og med de nuværende priser, så giver det god mening at få det på plads hurtigst muligt.

Derfor har vi indledt et projekt “Energioptimering for de frivillige 2022“. Vi ønsker at optimere vores forbrug, såvel som renovere og forbedre vores teater, og gøre vores lyd såvel som lys bedre, mere energioptimeret og let tilgængeligt for vores medlemmer at bruge. og for vores publikum at nyde.

Og allerede ved første ansøgning har der været god stemning at spore.
Direktør Lars Reimer, Middelfart Sparekasse, som teatret har været tilknyttet i mange år, og indtil for nyligt var nabo til her på Rosensgade, har hurtigt reponderet på vores ansøgning, som blev sendt afsted for under 24 timer siden.
De støtter fuldhjertet op om vores projekt og har sponsoreret 10.000 kr.
Det er vi voldsomt taknemlige for. Både anerkendelsen af vores virke og vores projekt.

Vi glæder os til at kunne sætte strøm til teatret igen, takket være Middelfart Sparekasses fremsynethed og hurtige respons.

Vi håber mange flere vil følge deres eksempel og hjælpe os med at komme i mål.
Og så er det jo meget heldigt at vi skal sætte lys op i loftet, når vi nu alligevel har armene i vejret over vores nye sponsor!

Skulle du have lyst til at hjælpe os med at komme i mål, så tag endelig kontakt til os direkte på info@rosenteatret.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *